Van Sonstraat 49a | 5262 HX VUGHT | Tel. 073 345 10 22 | info@roderik2.nl | Facebook

PlayPause
Slider

Samen Eten

Samen eten verbindt. En is gemakkelijk en gezellig. De maaltijden die wij serveren zijn gevarieerd en afgestemd op het seizoen. In gezelschap van buurtgenoten kunt u op diverse momenten genieten van een heerlijk menu. Elke dinsdagmiddag kunt u bij de Rode Rik terecht voor een vers gemaakte lunch. Elke donderdagavond is er een heerlijke vers gemaakte warme maaltijd en een keer per maand is er op vrijdag de lange eettafel voor een vers bereide lunch.

LUNCH

Elke dinsdagmiddag biedt de Rode Rik 2.0 een heerlijke vers gemaakte lunch. Nu tijdelijk voor € 4 euro. De lunch is een éénpansgerecht met een heerlijke kop koffie na. Door een bijdrage is het tijdelijk mogelijk om de lunch in de Rode Rik tegen en lagere prijs aan te bieden. De lunch wordt om 12.00 uur geserveerd.

Dinsdag 2 juli
Tagliatelle Verde, Italiaanse champignon ham-saus, Rauwkost Julienne

Dinsdag 9 juli
Hamlapje, vleesjus, Prei a la créme, Aardappelpuree

Dinsdag 16 juli
Balletje gehakt, Vleesjus, Gemengde boontjes, Gebakken Aardappeltjes

Dinsdag 23 juli
Kipfilet, Braadjus, Snijboontjes, Aardappelpuree

Dinsdag 30 juli
Hamburger, Zoetzure saus, Boterboontjes, Rijst

Aanmelden

Wilt u mee-eten? U kunt zich hiervoor, tijdens openingstijden, aanmelden bij De Rode Rik 2.0. U kunt dan ook meteen betalen. Graag voor vrijdag 12.00 uur, in verband met de voorbereidingen. Uiteraard is het ook mogelijk om voor meerdere weken tegelijk in te tekenen.

WARME MAALTIJD

Elke donderdagavond biedt De Rode Rik 2.0 een heerlijke vers gemaakte warme maaltijd. Nu tijdelijk voor € 4,25. Voor een hoofdmaaltijd, nagerecht en met een heerlijk kopje koffie. Door een bijdrage van een betrokken Vughtse organisatie is het mogelijk om de warme maaltijd in de Rode Rik op donderdag tijdelijk tegen een lagere prijs aan te bieden. De maaltijd wordt om 17.30 uur geserveerd.

Donderdag 4 juli 
Cordon Bleu, Tomaten basilicumsaus, Mexicaanse groenten, Gekookte aardappelen

Donderdag 11 juli 
Macaronischotel, Parmezaanse kaas, Rauwkost Bistro

Donderdag 18 juli 
Nasi Goreng, Saté, Atjar Tjampoer

Donderdag 25 juli
Hamlapje, Vleesjus, Tuinboontjes, Gekookte Aardappelen

Aanmelden

Wilt u mee-eten? U kunt zich hiervoor, tijdens openingstijden, aanmelden bij De Rode Rik 2.0. U kunt dan ook meteen betalen. Graag voor dinsdag 16.00 uur, in verband met de voorbereidingen. Uiteraard is het ook mogelijk om voor meerdere weken tegelijk in te tekenen.

LANGE EETTAFEL

Elke maand biedt De Rode Rik 2.0 de gelegenheid aan te schuiven aan de lange eettafel voor een heerlijke vers bereide lunch. Kosten hiervoor bedragen € 4,50 per persoon voor een compleet verzorgde maaltijd. De maaltijd wordt gereserveerd om 12.00 uur.

vrijdag 19 juli
: 12.00 – 14.00 uur 

Lichtgebonden Kippensoep, Sandwich met garnituur

Abrikozen-Kruimelvla

Aanmelden

U kunt zich hiervoor, tijdens openingstijden, aanmelden bij De Rode Rik 2.0. U kunt dan ook meteen betalen. Graag opgeven vóór woensdag 17 juli 11.30 uur