Van Sonstraat 49a | 5262 HX VUGHT | Tel. 073 345 10 22 | info@roderik2.nl | Facebook

PlayPause
Slider

Samen Eten

Samen eten verbindt. En is gemakkelijk en gezellig. De maaltijden die wij serveren zijn gevarieerd en afgestemd op het seizoen. In gezelschap van buurtgenoten kunt u op diverse momenten genieten van een heerlijk menu. Elke dinsdagmiddag kunt u bij de Rode Rik terecht voor een vers gemaakte lunch. Elke donderdagavond is er een heerlijke vers gemaakte warme maaltijd en een keer per maand is er op vrijdag de lange eettafel voor een vers bereide lunch.

LUNCH

Elke dinsdagmiddag biedt de Rode Rik 2.0 een heerlijke vers gemaakte lunch. Nu tijdelijk voor € 4 euro. De lunch is een éénpansgerecht met een heerlijke kop koffie na. Door een bijdrage is het tijdelijk mogelijk om de lunch in de Rode Rik tegen en lagere prijs aan te bieden. De lunch wordt om 12.00 uur geserveerd.

Dinsdag 6 augustus
Bami Goreng met sáte en atjar tjampoer

Dinsdag 13 augustus
Kipvink, Vleesjus, Snijboontjes, Gebakken aardappelen

Dinsdag 20 augustus
Boomstammetje, braadjus, Worteltjes, Gekookte aardappelen

Dinsdag 27 augustus
Kalkoenfilet met Espagnolesaus, Gestoofde courgette, Gekookte aardappelen

Aanmelden

Wilt u mee-eten? U kunt zich hiervoor, tijdens openingstijden, aanmelden bij De Rode Rik 2.0. U kunt dan ook meteen betalen. Graag voor vrijdag 12.00 uur, in verband met de voorbereidingen. Uiteraard is het ook mogelijk om voor meerdere weken tegelijk in te tekenen.

WARME MAALTIJD

Elke donderdagavond biedt De Rode Rik 2.0 een heerlijke vers gemaakte warme maaltijd. Nu tijdelijk voor € 4,25. Voor een hoofdmaaltijd, nagerecht en met een heerlijk kopje koffie. Door een bijdrage van een betrokken Vughtse organisatie is het mogelijk om de warme maaltijd in de Rode Rik op donderdag tijdelijk tegen een lagere prijs aan te bieden. De maaltijd wordt om 17.30 uur geserveerd.

Donderdag 1 augustus 
Boomstammetje met Vleesjus, Schorseneren en kruidensaus met Aardappelpuree met bieslook

Donderdag 8 augustus 
Hamburger met Jachtsaus, Rode bietjes en Gekookte Aardappelen

Donderdag 15 augustus 
Cordon Bleu met Tomaten Basilicum saus Mexicaanse groenten en Gekookte aardappelen

Donderdag 22 augustus
Macaronischotel met Parmezaanse kaas en Rauwkost Bistro

Donderdag 29 augustus
Hamburger met Vleesjus, Rode Bietjes en aardappelpuree

Aanmelden

Wilt u mee-eten? U kunt zich hiervoor, tijdens openingstijden, aanmelden bij De Rode Rik 2.0. U kunt dan ook meteen betalen. Graag voor dinsdag 16.00 uur, in verband met de voorbereidingen. Uiteraard is het ook mogelijk om voor meerdere weken tegelijk in te tekenen.

LANGE EETTAFEL

Elke maand biedt De Rode Rik 2.0 de gelegenheid aan te schuiven aan de lange eettafel voor een heerlijke vers bereide lunch. Kosten hiervoor bedragen € 4,50 per persoon voor een compleet verzorgde maaltijd. De maaltijd wordt gereserveerd om 12.00 uur.

vrijdag 16 augustus
: 12.00 – 14.00 uur 

Courgettesoep met croutons, Frittata met brood en peterselieboter

Mango-Perzikmousse

Aanmelden

U kunt zich hiervoor, tijdens openingstijden, aanmelden bij De Rode Rik 2.0. U kunt dan ook meteen betalen. Graag opgeven vóór woensdag 14 augustus 11.30 uur